Nuki Opener officieel als ‘veilig’ bestempeld door AV-TEST

Redactie Laatste update: 21-10-2020

De Nuki Opener – een slimme deuropener voor intercominstallaties – is op veiligheid getest door onafhankelijke partij AV-TEST. Het instituut voor IT-beveiliging testte de Nuki Opener in combinatie met de Bridge en bijbehorende app. Naar aanleiding van die tests bevestigen ze dat de Opener veilig in gebruik te nemen is.

nuki-opener-veilig

Nuki Opener naast intercom © Nuki.io
Joep Verburg · 2 december 2019

Ring Spotlight Cam © Ring

Steeds meer mensen hebben slimme apparaten in huis, waaronder slimme sloten zoals die van Nuki. Enerzijds zijn die sloten natuurlijk erg handig om zonder sleutel het huis in te komen, anderzijds vormen zij een risico door cybercriminelen. Wanneer toegang tot de sloten in de verkeerde handen komt, kan dat natuurlijk negatieve gevolgen hebben. Daarom is de beveiliging van zo’n slot natuurlijk erg belangrijk, zo vind ook Martin Pansy, CEO van Nuki. Hij zei: “veiligheid is altijd de kern van Nuki’s ontwikkelingen geweest”, wat ook de reden is dat Nuki meerdere producten liet testen door AV-TEST.

“Veiligheid is altijd de kern van Nuki’s ontwikkelingen geweest” – Martin Pansy, CEO Nuki Home Solutions

 Aanbieding! 
ad slim deurslot

Voordelig Combi pack: nu veel korting op Nuki 2.0 met Bridge

Om het slimme deurslot Nuki 2.0 op afstand te gebruiken en een koppeling te maken met Google Home, heb je een Nuki Bridge nodig. De brigde mag dus niet ontbreken: bekijk dit scherpgeprijsde combinatie pakket bij Bol.com. Nu veel korting op deze combodeal!

AV-TEST bevestigt beveiliging Nuki Opener

AV-TEST is een instituut dat al meer dan 15 jaar lang de IT-beveiliging van uiteenlopende producten test en certificeert, zo ook voor smart home producten. Zij bevestigde eerder al de veiligheid van de Smart Lock 2.0 en Bridge in mei dit jaar, maar testte nu ook de Nuki Opener op beveiliging tegen hackers en malware. Zij concluderen dat de veiligheid en gegevensbescherming in orde is, de Nuki Opener i.c.m. de Nuki Bridge ontving van AV-TEST dan ook een “Tested Smart Home Product” certificaat.

nuki opener

Nuki Opener voor intercominstallaties

Met de Opener van Nuki kun je op afstand toegang geven tot je appartementencomplex. Werkt zowel met als zonder telefoon.

Dit kun je met de Nuki Opener

De bekende Nuki Smart Lock zorgt ervoor dat je zonder sleutel je deur kunt openen, wat erg handig is. Het is alleen niet mogelijk om zo’n zelfde apparaat te installeren bij een gedeelde entree zoals bij een appartementencomplex. Voor zo’n situatie ontwikkelde Nuki de Opener, een slimme deuropener voor intercominstallaties. Met de Opener kun je zelf op afstand de deur van je complex openen voor bijvoorbeeld een bezorger, maar ook andere (tijdelijk) toegang geven via de Nuki-app. Het apparaat werkt op batterijen, waardoor je hem gemakkelijk bij je intercom kwijt kunt zonder hem op netstroom aan te hoeven sluiten. We gingen dieper in op alle mogelijkheden in onze Nuki Opener Review.

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *