Automatische voerbak kat

Tegenwoordig is alles slim, zo heb je zelfs slimme voerbakken. Dit zijn automatische voerbakken voor de kat, zo kun je wanneer je niet thuis bent je kat toch eten geven.
automatische voerbak kat

Tegenwoordig kan alles geautomatiseerd worden in huis, denk aan deuren die op afstand open kunnen, tuin wordt automatische gesproeid en de robotstofzuiger zuigt de vloer voor je aan. Een apparaat waar je misschien nog niet van gehoord hebt, is de automatische voerbak kat. Met zo’n voorbak krijgt je viervoeter altijd op tijd zijn eten en wordt hij nooit overgeslagen. In dit bericht vertellen waarom een automatische voorbak handig kan zijn en welke varianten je hebt.

Waarom een automatische kattenvoerbak?

Een automatische kattenvoerbak kan voor bepaalde momenten erg handig zijn. Zo heeft je huisdier altijd eten, ook wanneer je niet thuis bent of onverwachts te laat thuis komt. De voordelen van een automatische kattenvoerbak hebben we hieronder opgesomd:

  • Zo’n automatische voorbak zorgt ervoor dat je huisdier altijd voldoende voedsel heeft
  • Kan ook handig zijn voor huisdieren die op dieet moeten
  • Je kunt een paar dagen van huis zijn en je huisdier gewoon voorzien van voedsel
  • Met slimme kattenbakken kun je een handig eetplan instellen
  • Een huisdier heeft altijd aandacht en liefde nodig. We stimuleren het natuurlijk niet om je kat alleen thuis te laten, maar in sommige gevallen is het fijner voor een kat of hond wanneer hij thuis kan blijven. Honden kun je vaak gewoon meenemen of bij een oppas brengen, maar katten vinden het vaak fijner om in een vertrouwede omgeving te zijn.

Ook handig: voerbak met timmer

voerbak met timer

Zoals we in de inleiding al vertelde zijn er verschillende automatische voerbakken, waaronder de voerbak met timer. De voerbak met timer, zoals je hem hierboven ziet, werkt vrij simpel. Je vult de voerbak met voer en zet timer aan op het moment dat je huisdier zijn voer moet krijgen. Is de timer dan afgelopen dat gaat de klep open en kan je huisdier eten. Deze voerbak is de goedkoopste keuze en is in te stellen tot 48 uur, het kan dus handig zijn meerdere bakken naast elkaar te zetten. Een voordeel van deze voerbak is dat het voer niet uitdroogt doordat de klep dicht zit. Bekijk hieronder verschillende voerbakken met timer:

Automatische voerbak kat chip

Naast dat er automatische voerbakken met timer zijn, zijn er ook voerbakken met chip. Een automatische voerbak met chip wordt vooral gebruikt wanneer je meerdere huisdieren hebt. Eet de hond bijvoorbeeld het voer van de kat op? Gebruik dan een automatische voerbak kat met chip.

Een voerbak met chip werkt vrij simpel: je kat heeft een chip, wanneer je kat in de buurt van zijn voerbak komt, gaat deze automatische open. Mocht de kat zijn eten nog niet op hebben en loopt je kat weg dan sluit de bak weer automatisch. Het voordeel hiervan is dat je hond of ander huisdier het eten van je kat niet opeet, maar ook dat het voer niet uitdroogt. Bekijk hieronder een filmpje van de SureFeed Pet Feeder, een goede voerbak kat met chip.

Automatische voerbak kat met camera

Ben je aan het werk en wil je weten hoe het met je kat gaat? Kies dan voor een automatische voerbak met camera. Zo’n voerbak geeft automatisch voer, maar je kunt ook in de gaten houden hoe het met je kat is en of die wel eet. Er zijn verschillende varianten, hieronder hebben we verschillende voor je gevonden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts