Athom lanceert beta versie Homey Web App

Rob Tigchelaar 23-12-2020, 13:41 Laatste update: 23-12-2020

Athom heeft vandaag de Homey Web App aangekondigd. Athom spreekt over een ‘revolutionaire desktopervaring voor alle Homey-gebruikers’.

homey web app

Beeld ter illustratie © Pixabay

Het is zover; de Homey Web App is vandaag aangekondigd. Het gaat nog wel om een beta-versie; dat betekent dat de webapplicatie nog niet helemaal bug-vrij is. Athom zette er wat vaart achter om de Homey Web App nog voor Kerst te kunnen delen.

Homey Web App: krachtig hulpmiddel

Athom heeft met de nieuwe Homey Web app een krachtig hulpmiddel ontworpen. Eindelijk kunnen we onze slimme woning met de smart home controller makkelijk beheren op een groot scherm via de web app, in plaats van het kleinere smartphone- of tabletscherm.

In de Homey Web App kun je mogelijke issues of problemen met de app melden via een speciale feedback knop. Dat is goed; er is dus nog sprake van een beta-versie en hiermee helpen gebruikers Athom om de webapplicatie te finetunen.

Huidige web-apps integreren met Homey Web App

Het blijft niet alleen bij de introductie van een nieuwe desktop applicatie voor Homey: “We zijn nog niet klaar … verreweg! De huidige web-apps voor Flow, Insights en HomeyScript zullen uiteindelijk een nieuwe thuis vinden in de Homey Web App, aangezien dit evolueert naar de Homey desktop-ervaring.”, aldus Athom in de aankondiging.

Het bedrijf laat verder weten dat er de komende tijd nog meer features van Homey zullen verschijnen in de web app, onder meer Logic en Homey Energy.

Meer smart home artikelen

beste apple homekit apparaten
google assistant niet laten opnemen
homepod voor meerdere gebruikers
logitech harmony
nieuwe lampen philips hue
Ring Video Doorbell 4
stoffen unisk frontje ikea symfonisk
videogesprekken prioriteren google nest wifi
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *