Athom introduceert Homey camera’s

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Athom heeft een nieuw onderdeel van Homey v2.2.0. bekendgemaakt: Homey Camera’s.

homey cameras update

 © Athom Homey

Met deze nieuwe gratis software update kunnen alle gebruikers van Homey hun cameratoestellen bekijken vanuit de Homey app. Op die manier kan men, ook als zij niet thuis zijn, altijd een oogje in het zeil houden. De mogelijkheid is geschikt voor een brede range aan diverse merken en typen beveiligingscamera’s.

Homey Camera’s: meekijken op de Homey app

Goed nieuws voor gebruikers van Homey, een smart home controller, die stonden te springen voor de mogelijkheid om camerabeelden via de Homey app te kunnen kijken. Met Homey camera’s is het mogelijk om overal ter wereld het huis in de gaten te houden, doordat de beelden van de slimme beveiligingscamera te zien zijn via de Homey app.

Athom laat weten via een nieuwsbericht dat veel merken en type camera’s geschikt zijn voor deze nieuwe feature: “Naturally, this works for many brands and types of cameras. You can choose from a range of expensive security cameras to cheap IP cams. Either way, Homey creates a premium experience for all devices“, aldus Athom.

Handige push-notificatie van opnames en snapshots

Ook kunnen gebruikers dankzij deze nieuwe feature genieten van handige push-notificaties en de mogelijkheid om live snapshots te versturen naar hun smartphone of tablet. Er kan een speciale Flow aangemaakt worden om een actie reactie in gang te zetten. Drukt iemand op de slimme deurbel? Laat dan gelijk een snapshot versturen naar je smartphone. Detecteert een bewegingsmelder een voorbijganger wanneer er niemand thuis is? Check gelijk wat er geregistreerd is op de camera’s!

Om te kunnen genieten van de nieuwe Homey Camera’s feature, zijn de Homey v2.2.0 en de Homey v2.4.0 app vereisten. Benieuwd naar de nieuwe variant op deze smart home controller? Lees dan onze ervaringen in de Athom Homey review.

 Aanbieding! 
google nest hub kopen

Gebruik de Nest hub als controller

De Google Nest Hub is ook te gebruiken als een smart home controller. Elk apparaat dat te koppelen is met Google Assistant kun je hiermee bedienen, zowel fysiek, via spraak en via handige automatisering. Check hier of er nog een interessante deal is!

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *