Apple TV aanbieding

Bekijk Apple TV aanbiedingen voor korting

apple tv aanbieding
Home » Smart home blog » Apple TV aanbieding

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een juiste keuze te maken voor het kopen van een Apple TV in de aanbieding. We hebben de beste aanbiedingen van dit moment voor je verzameld van verschillende webshops. Hierbij kun je denken aan speciale webshop-deals, een percentuele korting of een gratis verzending van Apple TV!

coolblue smart home webshop

Combideal: combineer Apple TV met accessoires en ontvang korting

Het is handig om direct Apple TV accessoires aan te schaffen. Voor het aansluiten van een Apple TV dien je een HDMI-kabel te hebben. Door deze direct aan te schaffen bij Coolblue met een Applte TV krijg je direct korting op de accessoires.

bol.com smart home webshop

Laat je Apple TV gratis verzenden door Bol.com

Gratis Apple TV verzenden naar je huis? Dat kan bij Bol.com. Bol.com bezorgt namelijk gratis wanneer het orderbedrag boven de € 20,- is. Vaak wanneer je hem vandaag nog besteld wordt hij de dag erna al bezorgt.

mediamarkt smart home webshop

Apple TV in prijs verlaagd bij Mediamarkt.nl

Mediamarkt heeft de prijs van Apple TV verlaagd op de website. In vergelijking met de andere webshops is de Apple TV het scherpst geprijsd en het meest aantrekkelijk.

Wat is Apple TV?

Een Apple tv is een kastje die je aansluit op je tv met een HDMI-kabel. Door middel van het kastje kun je media streamen naar je televisie. Het niet alleen handig wanneer je geen smart tv hebt, maar ook wanneer je gemakkelijk foto’s, video’s of apps wilt tonen van je smartphone op je tv.

De Apple TV wordt geleverd met een box (kastje), deze sluit je aan op je tv. Ook wordt de Apple TV geleverd met een afstandsbediening waarmee het kastje te besturen op je tv. Het is ook mogelijk om de Apple TV met spraak (Siri) te bedienen, dit doe je ook door middel van de afstandsbediening.

Met een Apple TV kun je verschillende apps afspelen op via je tv. De apps die wij het meest gebruiken en het handig vinden zijn:

  • Netflix
  • Spotify
  • Foto’s van je iPhone
  • YouTube

Waarom verschilt Apple TV in prijs?

Wanneer je in de winkel kijkt of in de webshop zie je dat er diverse soorten Apple TV’s te verkrijgen zijn. Het verschil zit hem in de resolutie, geheugen en of je alleen de remote nodig hebt. De nieuwste versie Apple TV die te koop is, is de vierde generatie Apple TV. Hieronder leggen we de diverse soorten uit die momenteel te koop zijn.

Apple TV 32GB: de goedkoopste keuze!

De goedkoopste variant is de Apple TV 32GB. Deze is Apple tv wordt aangeboden voor een standaard prijs voor €159,-. De prijs heeft te maken met het beeldresolutie ondersteuning. Met dit model is het mogelijk om Full HD resolutie te tonen maar geen 4K. Verder heeft deze Apple tv een geheugen opslag van 32GB. Deze geheugen is nodig om apps en games op te slaan.

Apple TV 4K 32GB: duurder, maar betere resolutie

Deze Apple TV 4K heeft een opslag van 32GB en is te koop voor standaard bedrag van € 199,-. Het prijsverschil met de vorige variant zit hem in de 4K beeldresolutie ondersteuning. Met deze Apple TV is het dus mogelijk  om 4K te streamen naar je tv, mits je tv deze resolutie ook heeft. Simpel gezegd de beeldresolutie wordt weergegeven in 4K en niet in Full HD, dit betekend dat je mooiere beelden op je tv hebt.

Apple TV 4K 64GB: voor € 20,- extra meer opslag

Dit model is heeft ook een 4K beeldresolutie ondersteuning net zoals vorige model. Het verschil in dit model is dat deze een geheugenopslag heeft van 64GB. Met meer geheugen kun je simpelweg meer opslaan. Je hebt het geheugen nodig om apps en games op te slaan. Deze variant is aantrekkelijk wanneer je veel games speelt en veel apps gebruikt. Ook is het prijs verschil summier, voor 20 euro meer heb je twee keer zoveel opslag.

Apple Siri Remote: gratis bij een Apple TV

Bij alle Apple tv’s wordt standaard een Apple remote bijgeleverd. Met een remote kun je de Apple TV besturen en kun je spraakcommando’s geven aan Siri. Je hebt een Apple TV 4 nodig om gebruik te kunnen maken van de remote, omdat deze standaard geleverd wordt bij een Apple TV is het niet nodig om deze apart te kopen. Wel kan het natuurlijk voorkomen dat de afstandsbediening kapot gaat en is het handig om deze los te kopen. Echter is het ook mogelijk om de Apple TV te besturen via je iPhone of Apple Watch, door middel van een gratis Remote app.

Welke aanbieders verkopen een Apple TV vaak in de aanbieding?

Bij diverse aanbieders kun je een Apple TV kopen. Ook is er een standaard prijs voor de Apple TV; het is afhankelijk van de acties en voorwaarden van de webshops waar je het best een Apple TV kunt kopen. Je kunt natuurlijk ook een voorkeur hebben voor een bepaalde webshop. Hieronder staat een vergelijkingstabel van verschillende webshops die Apple TV aabieden.

Update: 25 januari 2019
Apple TV
Producten
Bol.com
Prijsindicatie
Mediamarkt.nl
Prijsindicatie
Coolblue.nl
Prijsindicatie
Apple TV 4 32GBNiet te koop
€ 159,-€ 159,-
Apple TV 4k 32GB€ 199,-€ 199,-€ 199,-
Apple TV 4k 64GB€ 219,-€ 219,-€ 219,-
Apple Siri RemoteNiet te koop€ 58,-€ 69,-
Gratis verzendingJaJaJa
Bedenktijd30 dagen30 dagen30 dagen
Gratis retournerenJaJaJa
Garantie1 jaar (fabrieksgarantie)1 jaar (fabrieksgarantie)2 jaar

Zoals je kunt zien is de prijs van de verschillende modellen gelijk. Alleen de prijs van de Apple Siri remote verschilt, deze is het goedkoopst bij Mediamarkt.nl. Ook is opvallend dat er bij Coolblue.nl 2 jaar garantie wordt aangeboden, lees de garantie voorwaarden op de webshop.

Mist er een interessante Apple TV aanbieding?

Ben jij nog een Apple TV aanbieding tegen gekomen die niet in het bovenstaande rijtje staat? Laat het ons dan weten via het contactformulier, wij controleren deze aanbieding en voegen hem zo snel mogelijk toevoegen aan deze lijst.