Apple HomePod ondersteunt voortaan muziekstreamingdienst Deezer

Laatste update: 07-05-2021

Als abonnee van muziekstreamingdienst Deezer is het goed om te weten dat de Apple HomePod-speaker voortaan ook ondersteund wordt.

homepod voor meerdere gebruikers

Apple HomePod © Pexels

De Apple HomePod ondersteunt bijna geen third-party muziekstreamingdiensten. In de Verenigde Staten kun je Pandora gebruiken, maar daar houdt het wel bij op. Maar vanaf nu wordt Deezer ook ondersteund. Het maakt niet uit of het originele of het Mini-model hebt.
Deezer op Apple HomePod

Als abonnee van Deezer en als eigenaar van een HomePod-speaker, kun je voortaan aan Siri vragen of ze je muziek via die muziekstreamingdienst wil afspelen. Je kunt vragen om specifieke nummers, albums, artiesten, afspeellijsten of je favorieten. Daarnaast is het mogelijk Deezer in te stellen als de standaard muziekstreamingdienst op iOS.

Zodoende hoef je aan elk commando toe te voegen dat je de muziek via Deezer wil beluisteren en schakelt Siri ook niet steeds terug naar Apple Music. Wanneer je na het instellen dus vraagt of Siri muziek af wil spelen, dan schakelt ze automatisch over naar Deezer.

Door de toevoeging van de muziekstreamingdienst kun je ook gebruikmaken van de hifi-abonnement dat het bedrijf aanbiedt. Dat moet een prima combinatie vormen met de Apple HomePod, aangezien die een behoorlijk punch heeft danzij zijn zeven tweeters en subwoofer die naar boven gericht is. De HomePod Mini presteert ook prima, maar dan heb je er al snel twee nodig voor een stereopaar.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.