Anker lanceert EufyCam 2 Pro en Eufy 2K Indoor Pan & Tilt

Rob Tigchelaar 17-11-2020, 12:27 Laatste update: 17-11-2020

Anker Innovations heeft vandaag twee nieuwe slimme beveiligingscamera’s aangekondigd: de EufyCam 2 Pro en de Eufy 2K Indoor Pan & Tilt camera. De camera’s zouden zich onderscheiden door haarscherpe 2K-beeldkwaliteit, ook bij weinig licht.

nieuwe eufy camera's

De nieuwe Eufy 2K Indoor Pan & Tilt camera © Anker

Anker Innovations, het moederbedrijf van smart home merk Eufy, heeft vandaag twee nieuwe slimme beveiligingscamera’s aangekondigd. De camera’s onderscheiden zich van oudere modellen: zo meldt Anker dat er zelfs bij heel weinig licht nog steeds sprake is van haarscherpe beeldkwaliteit.

EufyCam 2 Pro en Eufy 2K Indoor Pan & Tilt camera

Zowel de EufyCam 2 Pro als de Eufy 2K Indoor Pan & Tilt camera beschikken over 2K-beeldkwaliteit en over nachtvisie. Hiermee kun je ook bij weinig licht altijd zien wat er zowel binnen als buiten gebeurt.

Met onze nieuwste Eufy-producten heb je optimaal inzicht in wat er niet alleen om, maar ook in het huis gebeurt op momenten dat je zelf niet aanwezig bent
– Claudia Meijer

De Eufy 2K Indoor camera onderscheidt zich met een pan & tilt functie. Met deze functie kan de camera tot 360 graden horizontaal en 96 graden verticaal draaien. Deze camera is zelfs in staat om mee te bewegen wanneer er beweging gedetecteerd wordt.

Smart detectie zones

Bij beide slimme beveiligingscamera’s kunnen er smart detectie zones ingesteld worden. Hierbij ontvang je alleen notificatie van beweging in specifieke gebieden (zones). Zo is de EufyCam 2 Pro in staat om valse alarmen eruit te filteren. Hierbij kan gedacht worden aan vallende bladeren of passerende auto’s en dieren.

Artificial Intelligence

Met de Motion Detectie worden bewegingen snel gedetecteerd. Ook beschikken de camera’s over kunstmatige intelligentie: de mens-en-dier AI. Met deze AI-mogelijkheid onder de motorkap zijn de camera’s in staat om mensen en dieren te herkennen.

eufycam 2 pro

Eufy Cam 2 Pro aan de binnenzijde. © Anker

Tweeweg-communicatie

Beiden camera’ s beschikken daarnaast over tweeweg-communicatie. Hierbij kan er niet alleen geluisterd worden, maar kan er ook gecommuniceerd worden via de camera’s.

Compatibel met Google Home en Amazon Alexa

De EufyCam 2 Pro en Eufy 2K Indoor Pan & Tilt camera ondersteunen allebei Google Home en Amazon Alexa: je kunt de camera’s dus met spraak bedienen via een voice assistant van een van de twee systemen.

Heb je bijvoorbeeld een smart display van Google Nest in je woonkamer staan, dan kun je via het scherm meekijken.

 BLACK FRIDAY DEAL 
google home hub smart display

Google Nest Hub tijdelijk voor € 66,- bij Bol.com

Wij zijn fan van de Google Nest Hub, het smart display van Google. Je kunt hem nu tijdelijk erg godkoop fiksen bij Bol.com. Betaal geen € 89,95 maar slechts € 66,-!

Eufycam 2 Pro kopen: prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Eufy camera’s zijn vandaag gelijk beschikbaar bij verschillende verkooppunten. Een compleet EufyCam 2 Pro pakket (voorzien van 2 camera’s een basisstation) heeft een prijskaartje van € 399,-. Tip: bij Coolblue krijg je er nu tijdelijk een Eufy Video Doorbell bij.

De Eufy 2K Indoor Pan & Tilt camera is een stuk goedkoper: voor € 49,99 kun je hem nu onder andere bij Coolblue kopen.

Meer smart home artikelen

Google nest hub tips
smart home deals cadeaus
amazon alexa voice services nederlandse ontwikkelaars (1)
google home commando's inplannen
smart home podcast weekly
fitbit slaapgedrag google assistant
doorbird configurator
the voice google nest audio assistant stemmen
google nest mini black friday aanbieding
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *