Amazon werkt aan ‘kwalitatief betere Echo speaker’

Redactie Laatste update: 21-10-2020

De kans is groot dat er volgend jaar een verbeterde ‘high-end’ versie van Amazon Echo speakers op de markt zal verschijnen.

betere versie amazon echo

Amazon Echo speaker, ter illustratie © Unsplash

Op diverse media zijn geruchten verschenen dat Amazon op dit moment zou werken aan een nieuwe variant op de cilindervormige slimme luidspreker. Het zou met name de concurrentie aan kunnen gaan met speakers als de Sonos One en de HomePod van Apple.

“Alexa speakers breder en voorzien van minstens vier tweeters”

Amazon is hoogstwaarschijnlijk bezig is met een nieuwe, verbeterde versie op de Amazon Echo speakers, weet Bloomberg te melden. Nieuwe prototypes van Amazon’s smart speaker zouden breder zijn dan de huidige cilindervormige speakers en zouden voorzien zijn van minstens vier tweeters, hebben anonieme bronnen aangekaart bij het Amerikaanse financiële dienstverleningsbedrijf.

Echo verliest strijd met onder andere HomePod en Sonos One

De Amazon Echo speakers zijn tot op heden niet de speakers die zorgen voor de beste geluidskwaliteit volgens diverse experts. Uit verschillende onderzoeken blijkt dan ook dat speakers als Sonos One en de HomePod van Apple – die beweren superieure geluidsbeleving te leveren – meer terrein hebben verovert. Ook

Met een vernieuwde versie van de Echo speakers, zou dit er anders uit kunnen gaan zien. Ditzelfde geldt overigens ook voor de markt van draadloze oordopjes: in april was tevens op Bloomberg te lezen dat Amazon zou werken aan draadloze oordopjes ‘om Apple te evenaren’.

 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *