Amazon Eero: nieuwe mesh WiFi routers

Redactie Laatste update: 20-10-2020

Tijdens het Hardware event 2020 van vanavond kondigde Amazon twee nieuwe mesh wifi 6-routers aan van het eerder overgenomen bedrijf Eero. Beide mesh systeem ondersteunen wifi 6 en hebben een handige ingebouwde Zigbee hub en zijn uit te breiden met een nieuwe Eero Extender.

amazon eero mesh netwerk

Stilleven met de nieuwe Amazon Eero 6 © Amazon Pressroom

Tijdens het Hardware-event 2020 heeft Amazon naast nieuwe smart speakers ook twee nieuwe wifi mesh systemen geïntroduceerd: Eero 6 en Eero Pro 6. Beide mesh systemen ondersteunen wifi 6 en hebben een ingebouwde Zigbee hub, handig om slimme apparaten mee te verbinden. De Eero 6 is dual-band router en de Eero Pro 6 een tri-bandrouter met ondersteuning voor 2.4 GHz en 5 GHz.
 Aanbieding! 
google nest hub max

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is te koop bij Bol.com, check hier of er nog een scherpe deal is. Het mooie van deze Nest Hub is dat het scherm extra groot is en dat er ook een camera op de display zit.

Doordat de Pro 6 ondersteuning heeft voor zowel 2.4 GHz en twee keer 5 GHz kunnen er veel apparaten verbonden worden aan de router en kunnen er hoge snelheden behaald worden. In totaal dekt de Pro 6 router zo’n 2000 vierkante meter en de Eero 6 zo’n 1500 vierkante meter. Mocht dit niet genoeg zijn dan zijn de routers ook uit te breiden met Eero Extender, deze extender is bedoeld als je meer wifidekking nodig hebt.

LEES OOK:
Nieuwe Amazon Echo Show 10: beweegt mee met gebruiker

Verder zijn beide mesh systemen voorzien van twee ethernet-poorten en een USB-C-poort om apparaten op te laten. Op Amazon.com kunnen de routers alvast gereserveerd worden en verwacht wordt dat de routers op 2 november gelanceerd worden. Er zijn verschillende pakket zo kun je twee Eero 6 routers kopen voor 199 dollar of drie voor 279 dollar. Ook de Eero Pro 6 wordt geleverd in een 2-pack voor 399 dollar of een 3-pack voor 599,-.

 Aanbieding!  
TP-Link Deco M9 Plus

Scherp geprijsd: TP-Link Deco M5 Multiroom WiFi systeem

Bij Bol.com kun je nu flink besparen op het multiroom WiFi systeem van TP-Link. De Deco M5 – die goed scoort in onze ogen!

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.