Amazon Echo Show 10 smart display vanaf 25 februari beschikbaar

Rob Tigchelaar Laatste update: 27-01-2021

Eindelijk is er meer bekend over de releasedatum van de Amazon Echo Show 10. De smart display die met de gebruiker mee beweegt zal vanaf 25 februari te koop zijn.

amazon echo show 10

Amazon Echo Show 10 © Amazon Press

Eindelijk is er bekend geworden wanneer we de Amazon Echo Show 10 kunnen kopen. De releasedatum is 25 februari 2021. Dit is heel wat later dan Amazon bij de introductie van de smart display had aangekondigd: ze gaf toen eind 2020 als indicatie voor een mogelijke release.
Amazon Echo Show 10

Afgelopen september kondigde Amazon haar nieuwe Echo Show 10 aan tijdens het Amazon Hardware 2020 event. Het is een smart display die mee kan draaien met de gebruiker, als deze Alexa oproept.

Het smart display maakt hiervoor gebruik van echolocatie in combinatie met de camera an de voorzijde van het display. De Echo Show 10 kan dan herkennen waar de gebruiker is en deze vervolgens volgen, zodat het scherm altijd in het zicht is.

Vanzelfsprekend is het slimme display van Amazon voorzien van Alexa als voice assistant.

Releasedatum: 25 februari 2021

Tijdens de aankondiging van het slimme display kondigde Amazon aan dat hij einde 2020 zou verschijnen voor een prijs van $ 249,99. Toch bleef het akelig stil de laatste maanden van het jaar. Alleen de prijs leek te kloppen, wat hij verscheen in 2020 nog niet in de virtuele schappen.

Gelukkig komt Amazon nu wél met een precieze releasedatum: 25 februari 2021. De prijs zal dus nog steeds de eerder gecommuniceerde $ 249,99 zijn.
Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.