Allekabels ook specialist in domotica producten

Redactie Laatste update: 26-10-2020

Als een kind in de snoepwinkel, zo voel ik mij als ik online op zoek ga naar nieuwe domotica producten of slimme apparaten die ik goed kan gebruiken binnen mijn smart home. Hoewel er tegenwoordig steeds vaker webshops zijn die domotica producten aanbieden, zijn er slechts een handje vol die ook de kennis bezitten van deze artikelen.

allekabels domotica producten

Random smart home producten © Pixabay

Onlangs kwam ik erachter dat Allekabels bijvoorbeeld ook een groot assortiment aan domotica producten heeft, waarna ik heb besloten om deze toe te voegen aan de smart home webshops.

Allekabels voor slimme lampen tot controllers

Logo van webshop Allekabels

Logo van webshop Allekabels

Zelf kende ik Allekabels met name van het grote en ruime aanbod van diverse kabels voor verschillende apparaten. Toen ik op zoek was naar een extra HDMI kabel het koppelen van mijn Sonos speaker met een Samsung TV (ging niet perfect via draadloze wegen), nam ik een kijkje bij deze kabelspecialist.

Toen viel me echter op dat er ook een domotica omgeving te vinden was op de webshop, gevuld met interessante domotica producten. Ik wist dat Allekabels wel meer verkocht dan enkel kabels, maar had hier nog geen hoogte van gekregen. Om je een beeld te geven van het assortiment, licht ik enkele domotica productgroepen uit:

  • Slimme lampen: slimme verlichting met diverse fittingen voor verschillende armaturen
  • Inbouw domotica apparatuur: van slimme inbouwdimmers tot inbouwschakelaars
  • Smart home beveiliging: ontdek slimme IP camera’s en outdoor bewegingsmelders
  • Sensoren voor verschillende situaties: hierbij kun je denken aan watersensoren en contactsensoren voor bijvoorbeeld het openen van een deur

Domotica van bekende tot minder bekende merken

Zoals je wellicht van mij weet, stel ik bekende merken nooit boven wat onbekendere merken op het gebied van mijn keuzes. Uiteraard is het wel belangrijk om te letten op de ondersteuning en de veiligheid van desbetreffende apparaten.

Na een kleine blik bij het assortiment van Allekabels ontdek ik al snel merken als KlikAanKlikUit voor met name sensoren en schakelaars en DANAled voor slimme lampen.

Toegevoegd aan dé smart home webshops van Nederland

Onze pagina met smart home webshops van Nederland is enkel gevuld met webwinkels die in onze ogen verstand van zaken hebben als het gaat om domotica en smart home. Je zult er dus geen kledingwinkel tegenkomen die ook een smart home omgeving heeft ingebouwd in de webshop.

Door mijn ervaringen met Allekabels heb ik samen met Bram besloten om deze shop toe te voegen aan deze toplijst. Heb jij zelf ook ervaringen met Allekabels of heb jij voor ons een tip voor andere interessante domotica shop? Stuur mij dan vooral een berichtje!

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *