Alecto bluetooth babyweegschaal

alecto bluetooth babyweegschaal

Wist je dat er speciale weegschalen voor baby’s die vandaag de dag steeds slimmer worden? Zo kun je samen met je baby wegen en houdt de weegschaal speciale profielen bij voor je baby. In dit artikel zoomen we in op een interessant model van Alecto.

alecto bluetooth babyweegschaal

Er zijn verschillende manieren om het gewicht van je baby te wegen. Hiervoor kun je weegschalen gebruiken waar je zelf ook op kunt staan of weegschalen waar de baby zelf op kan liggen. Op deze pagina lichten we de Alecto bluetooth babyweegschaal uit, een interessante slimme babyweegschaal met nuttige mogelijkheden. Het gaat om de Alecto BC-60BT Bluetooth babyweegschaal die eenvoudig verbinding kan maken met je telefoon middels een bluetooth verbinding.

Alecto bluetooth babyweegschaal smart functies

bluetooth babyweegschaal

Met behulp van bluetooth kan de babyweegschaal verbonden worden met smartphone of tablet.

De Alecto bluetooth babyweegschaal is voorzien van een aantal smart functies. Je kunt de groei van je baby perfect monitoren door een koppeling met een smartphone of tablet. Van de volgende smart functies kun je gebruik maken met deze bluetooth babyweegschaal

  • Koppeling met smartphone of tablet: met behulp van een applicatie kun je de babyweegschaal van Alecto koppelen met je Android of iOS toestel. De app wordt bij de Alecto bluetooth weegschaal geleverd.
  • Verbinding middels bluetooth: met behulp van een bluetooth verbinding kun je de smartphone of tablet connecten met de weegschaal. Wees dus niet bang voor een slechte WiFi verbinding.
  • Gegevens bijhouden in grafieken: door de gegevens op te slaan op je smartphone, kun je met de bijgeleverde applicatie eenvoudig grafieken maken.
  • Delen van baby gegevens is makkelijk: wil je de gegevens delen met het consultatiebureau, de huisarts of vrienden? Via de applicatie van Alecto is dat heel eenvoudig.

Alecto babyweegschaal heeft omslagdoekfunctie

Hoewel de meting van het gewicht van de baby het meest nauwkeurig is zonder kleding, kun je natuurlijk wel een omslagdoek willen gebruiken. Met de speciale omslagdoekfunctie kun je eerst het gewicht van de omslagdoek op meten.

Wanneer het gewicht van het doek gewogen is op de Alecto bluetooth babyweegschaal, wordt het gewicht weer teruggebracht naar 0 kilogram. Wanneer je je baby wilt wegen met omslagdoek is deze er dus al vanaf gehaald bij het wegen.

Deze functie kun je ook prima toepassen met andere artikelen dan een omslagdoek. Denk hierbij aan een baby pyjama of rompertje.

ad slimme babyweegschaal

 Aanbieding!  

Alecto Baby BC-10 Baby en Peuterweegschaal extra goedkoop

Deze slimme babyweegschaal van Alecto scoor je nu extra voordelig bij Bol.com. De weegschaal weegt tot maximaal 20 kilogram.

Bekijk aanbieding!

Nauwkeurig wegen én meten met Alecto bluetooth babyweegschaal

lengte meten mogelijk met alecto bluetooth babyweegschaal

De lengte van de baby opmeten is mogelijk met de Alecto babyweegschaal.

De Alecto babyweegschaal is voorzien van een betrouwbaar meting-mechanisme. Het is belangrijk om nauwkeurig het gewicht van je baby te meten om te monitoren of het kind genoeg voeding binnen krijgt en voldoende aankomt in gewicht.

Met de bluetooth babyweegschaal van Alecto kun je tot 10 gram nauwkeurig wegen. Het grote voordeel van deze weegschaal is dat je ook 8 verschillende gebruikers kunt registreren. De Alecto bluetooth babyweegschaal is dan ook een interessante keuze voor consultatiebureaus.

Lengte van de baby meten is ook mogelijk met deze babyweegschaal

Ook de lengte van je baby is eenvoudig op te meten met deze weegschaal. Door een handig uitklapbaar systeem kun je met een simpele centimeter op de weegschaal zien hoe lang de baby is. Ook deze gegevens kun je bijhouden in de Alecto applicatie.

Daarbij kun je ook de hoofdomtrek van de baby registreren met behulp van een losse centimeter.

Alecto bluetooth babyweegschaal kopen?

Overweeg je deze slimme babyweegschaal te kopen? Dan hebben we hieronder nog een aantal interessante gegevens, waarna we ook direct laten zien waar je de Alecto bluetooth babyweegschaal het beste kunt kopen.

KenmerkGegevens
KleurWit
ConnectiviteitBluetooth
SchermLCD
MetingenGewicht en lengte
Prijs€ 84,-
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts