Albert Heijn gaat Google Home verkopen

google home albert heijn speaker

Begin oktober heeft Google aangekondigd dat Google Home in Nederlands eind oktober in de schappen zal liggen. Kort daarna heeft supermarkt Albert Heijn aangekondigd de smart speaker ook te gaan verkopen vanaf de releasedatum op 24 oktober. Een slimme zet: met slimme speakers kun je in de toekomst eenvoudig boodschappen bestellen.

google home albert heijn speaker

▲ Google Home Mini © Albert Heijn

Albert Heijn de enige verkoper van Google Home

speciale assistent van albert heijn in Google home

In een persbericht laat Albert Heijn weten dat zij de enige foodretailer zijn in Nederland die de Google Home (Mini) zal gaan verkopen. Daarnaast geeft Albert Heijn al enkele aanwijzingen wat de consumenten straks met de Google Home kunnen: “Met de assistent, die beschikbaar is via Google Home, weet je zo welke producten in de bonus zijn en kun je heel makkelijk producten toevoegen aan je boodschappenlijst in de Appie app”, aldus Albert Heijn.

 Aanbieding!  

google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu met 50% korting!

De Google Nest Mini speakers zijn in een 2-pack afgeprijsd. Bij twee speakers krijg je nu extra korting, ideaal om het geluidssysteem uit te breiden of overal in huis een spraak assistent te hebben!

Bekijk

De Google Home nu al te bestellen bij Albert Heijn en online

Eerder was er al op Smarthomeweb.nl te lezen dat Google Home Nederlands reserveren al mogelijk is bij diverse webshops. Ook bij Albert Heijn is het reserveren van de smart speaker mogelijk, maar deze ligt ook vanaf 24 oktober in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
heos speaker gids

Heos Speaker

Denon HEOS speakers zijn niet meer: deze speakers zijn sinds enige tijd vervangen voor een Denon Home Speakers.…
Lees meer