Homies alarmsysteem te koop bij HEMA

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Vanaf nu is smart home alarmsysteem Homies te koop bij verschillende HEMA filialen. Homies, een initiatief van Achmea, is een slim alarmsysteem wat niet alleen bewoners notificeert bij onraad, maar ook buren of vrienden.

hema verkoopt homies

© Pixabay

Update: Vanaf vandaag verkoopt de winkel ook haar eigen HEMA smart home producten onder de noemer HEMA Smart

Hiermee lijken de eerste stappen door HEMA gezet te worden voor het verkopen van smart home apparaten. Homies overigens niet alleen in de winkels zelf te vinden: ook online wordt het alarmsysteem (met korting) aangeboden.

Eerste smart home producten in HEMA

Bij de HEMA kun je nu ook terecht voor smart home beveiliging: het Homies alarmsysteem wordt daar vanaf vandaag verkocht, evenals in de webshop. Dit is het eerste en tot op heden het enige assortiment wat raakvlakken heeft met een smart home.

Homies is een initiatief van Achmea en is inmiddels al in gebruik bij meer dan 3.000 personen in steden als Amsterdam en Rotterdam. Het alarmsysteem is eenvoudig uitbreidbaar met diverse elementen.

Homies: ‘Binnen 3 minuten iemand op de stoep’

Net als veel andere slimme alarmsystemen is Homies onder andere voorzien van een aantal sensoren, een slimme beveiligingscamera en een sirene. Wat Homies anders maakt dan andere systemen, is dat er ook gemakkelijk notificaties naar buurtbewoners gestuurd kunnen worden als een bewoner zelf niet reageert. Homies beweert dan ook dat er altijd iemand ‘binnen 3 minuten op de stoep staat’.

Eerder was op Smarthomeweb.nl al een uitgebreid artikel te lezen over slim alarmsysteem Homies en ontving het merk het ‘Very Smart Brand’ award van de redactie.

 Aanbieding!  
nest camera

Google Nest Cam Indoor beveiligingscamera met extra korting!

De Google Nest Cam Indoor beveiligingscamera is nu tijdelijk scherp afgeprijsd. Deze slimme beveiligingscamera is speciaal voor binnen en kan gekoppeld worden met apparaten die compatibel zijn met Google Nest.

Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *