Homies alarmsysteem te koop bij HEMA

hema verkoopt homies

▲ © Pixabay

Vanaf nu is smart home alarmsysteem Homies te koop bij verschillende HEMA filialen. Homies, een initiatief van Achmea, is een slim alarmsysteem wat niet alleen bewoners notificeert bij onraad, maar ook buren of vrienden.

Update: Vanaf vandaag verkoopt de winkel ook haar eigen HEMA smart home producten onder de noemer HEMA Smart

Hiermee lijken de eerste stappen door HEMA gezet te worden voor het verkopen van smart home apparaten. Homies overigens niet alleen in de winkels zelf te vinden: ook online wordt het alarmsysteem (met korting) aangeboden.

Eerste smart home producten in HEMA

Bij de HEMA kun je nu ook terecht voor smart home beveiliging: het Homies alarmsysteem wordt daar vanaf vandaag verkocht, evenals in de webshop. Dit is het eerste en tot op heden het enige assortiment wat raakvlakken heeft met een smart home.

Homies is een initiatief van Achmea en is inmiddels al in gebruik bij meer dan 3.000 personen in steden als Amsterdam en Rotterdam. Het alarmsysteem is eenvoudig uitbreidbaar met diverse elementen.

Homies: ‘Binnen 3 minuten iemand op de stoep’

Net als veel andere slimme alarmsystemen is Homies onder andere voorzien van een aantal sensoren, een slimme beveiligingscamera en een sirene. Wat Homies anders maakt dan andere systemen, is dat er ook gemakkelijk notificaties naar buurtbewoners gestuurd kunnen worden als een bewoner zelf niet reageert. Homies beweert dan ook dat er altijd iemand ‘binnen 3 minuten op de stoep staat’.

Eerder was op Smarthomeweb.nl al een uitgebreid artikel te lezen over slim alarmsysteem Homies en ontving het merk het ‘Very Smart Brand’ award van de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts