Alarm.com brengt een contactloze slimme deurbel op de markt

Maarten Reijneveld Laatste update: 13-01-2021

Het voorbeeld van inspelen op de tijd waarin we leven, een contactloze deurbel waarbij aanraking niet meer nodig is. Het lijkt een slim product wat in deze pandemie tijd waarin we leven als geroepen komt.

alarm.com-brengt-een-'touchless-video-doorbell'-op-de-markt

De Touchless Video Doorbell © Printscreen YouTube Alarm.com / Smartoday.nl

Uiteraard is ook dit bekend gemaakt tijdens de online tech beurs CES 2021, het nieuws komt als warme broodjes over de toonbank op het moment. Toch is dit wel weer nieuws van een ander kaliber, een smart home product is al slim maar een smart home product dat helpt tegen de huidige pandemie lijkt ons nog slimmer.
Touchless Video Doorbell

Het betreft een slimme deurbel die zonder aanraking zijn werk doet. In een tijd van geen aanrakingen en afstand houden is dit toch een mooie oplossing. Daarnaast houdt men van gemak dus is het sowieso al een innovatie met oog voor de toekomst. De contactloze video deurbel van Alarm.com ziet er een beetje hetzelfde uit als andere slimme deurbellen. De Touchless Video Doorbell heeft namelijk een 1080p HDR camera en heeft nachtzicht. Daarnaast is er ook sprake van een kleine speaker en microfoon wat het mogelijk maakt om te communiceren met de persoon die voor je deur staat. De onderscheiding van deze slimme deurbel ten opzichte van andere zit hem in het contactloze, je hoeft niet meer op de bel te drukken om aan te bellen.

Contactloze slimme deurbel met deurmat

Hoe het dan in zijn werk gaat? Er zijn twee manieren. De contactloze slimme deurbel gaat af wanneer er een persoon gedetecteerd wordt voor de deur dat is één. En de tweede manier is een deurmat, wanneer je op de deurmat gaat staan wordt er automatisch aangebeld en krijgt de bewoner een melding. In beide gevallen wordt er opgenomen met de camera en kan je zien wie er voor de deur staat.

En de grootste winst is dat in beide gevallen er geen fysiek contact nodig is, het is gemakkelijk en daarnaast tijdens de huidige pandemie ook een handig smart home product.

Prijs en beschikbaarheid contactloze slimme deurbel

De contactloze slimme deurbel van Alarm.com is qua prijs goed gepositioneerd ten opzichte van andere slimme deurbellen als je het ons vraagt. De Touchless Video Doorbell is namelijk voor $ 200 verkrijgbaar wat omgerekend zo’n € 164,- is.

De beschikbaarheid is wel een minder puntje voor de smart home liefhebbers uit Nederland. Je zal de slimme deurbel via een andere weg moeten bemachtigen dan via de Nederlandse markt, want vooralsnog is er namelijk  niet bekend wanneer de contactloze slimme deurbel in Nederland te koop is.
 Nieuw!  

Sonos Ray – Nu te koop!

Sonos Ray

De betaalbare slimme soundbar Sonos Ray is nu te koop! Bekijk deze nieuwe soundbar!

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.