Afgeprijsde Nest Hub nu ook met gratis Google Mini!

google nest hub review

▲ Google Nest Hub © Smarthomeweb

Vorige week zagen we al in de webshop van Google dat de prijzen van de Google Nest Hub en Nest Cam Indoor verlaagd waren. Waar je normaal € 129,95 voor de Nest Hub betaalde betaal je nu € 89,95 voor de smart display. Maar dat is nog niet alles, want tot onze grote verbazing zagen we zojuist een aanbieding van Bol.com voor bij komen, waarbij je ook nog eens een gratis Nest Mini cadeau krijgt!

Google Nest Hub met gratis Nest Mini

google nest hub kopen

Bekijk hier snel de aanbieding met de gratis Nest Hub Mini. Wees er snel bij want we weten niet hoe lang deze aanbieding geldig is!

Meer informatie Bekijk deze aanbieding!

Google Nest Hub nu helemaal interessant!

Dat de prijs veranderd zou worden naar € 89,95 verbaasde ons al enigszins, want voor een standaard Google Home speaker betaal je al € 85,-. Met de Google Nest Hub kun je veel meer want naast een slimme speaker is het ook een smart display. Naast dat de speaker een display heeft is het geluid van de speaker ook vergelijkbaar met de standaard Google Home.

Wat deze actie helemaal interessant maakt, is dat je er nu ook nog eens een gratis Google Nest Mini ter waarde van € 59,- er gratis bij krijgt. Momenteel geldt hebben we deze actie alleen nog gezien bij Bol.com en we weten niet hoelang deze actie geldt. Wel zien we wanneer we een Google Nest Hub toevoegen aan het winkelmandje er automatische een Google Nest Mini toegevoegd wordt, zie onderstaande afbeelding.

gratis nest mini

Bekijk snel deze aanbieding: Google Nest Hub met gratis Nest Mini!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts