Afgeprijsde Nest Hub nu ook met gratis Google Mini!

Rob Tigchelaar Laatste update: 26-10-2020

Vorige week zagen we al in de webshop van Google dat de prijzen van de Google Nest Hub en Nest Cam Indoor verlaagd waren. Waar je normaal € 129,95 voor de Nest Hub betaalde betaal je nu € 89,95 voor de smart display. Maar dat is nog niet alles, want tot onze grote verbazing zagen we zojuist een aanbieding van Bol.com voor bij komen, waarbij je ook nog eens een gratis Nest Mini cadeau krijgt!

google nest hub review

Google Nest Hub © Smarthomeweb

Google Nest Hub met gratis Nest Mini

google nest hub kopenBekijk hier snel de aanbieding met de gratis Nest Hub Mini. Wees er snel bij want we weten niet hoe lang deze aanbieding geldig is!

Google Nest Hub nu helemaal interessant!

Dat de prijs veranderd zou worden naar € 89,95 verbaasde ons al enigszins, want voor een standaard Google Home speaker betaal je al € 85,-. Met de Google Nest Hub kun je veel meer want naast een slimme speaker is het ook een smart display. Naast dat de speaker een display heeft is het geluid van de speaker ook vergelijkbaar met de standaard Google Home.
Wat deze actie helemaal interessant maakt, is dat je er nu ook nog eens een gratis Google Nest Mini ter waarde van € 59,- er gratis bij krijgt. Momenteel geldt hebben we deze actie alleen nog gezien bij Bol.com en we weten niet hoelang deze actie geldt. Wel zien we wanneer we een Google Nest Hub toevoegen aan het winkelmandje er automatische een Google Nest Mini toegevoegd wordt, zie onderstaande afbeelding.

gratis nest mini

Bekijk snel deze aanbieding: Google Nest Hub met gratis Nest Mini!

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.