Home » Smart home advies

Smart home advies

Door Rob | Laatste update: 18 februari 2019

Door heel veel slimme producten te testen en onderzoek te doen in de smart industrie kunnen we je voorzien van gericht smart home advies. Dagelijks bieden we interessant advies en maken we een selectie van de beste keuzes voor een specifiek apparaat. In de vorm van onze adviesgidsen helpen wij je op weg bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek gericht smart home advies:

Mist er een product of ben je benieuwd naar onze keuze voor een specifiek smart home product? Stuur ons gerust een berichtje.

Advies voor een slimme woonkamer

Er zijn heel veel producten om een woonkamer stukken slimmer te maken. Zo zijn er slimme speakers waar je andere apparaten mee kunt bedienen en ‘smart plugs’ waarmee je apparaten op een afstand aan en uit kunt zetten via je smartphone! Zo kun je dus allerlei zaken in de woonkamer overal ter wereld bedienen! We hebben diverse adviesgidsen geschreven voor specifieke smart home producten voor in de woonkamer.

Advies voor een slimme keuken

Een van de kamers in huis waar veel apparaten staan is natuurlijk de keuken! Wij vinden het dan ontzettend interessant om te kijken naar de mogelijkheden voor een slimme keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een slimme koelkast waarmee je eten tot twee keer zo lang kunt bewaren? Met behulp van onze gidsen geven we je advies voor specifieke producten voor in de keuken.

Advies voor een slimme badkamer

De badkamer is een van de kamers in huis waar je je dag goed wilt beginnen én comfortabel wilt afsluiten. Voor een badkamer zijn allerlei slimme producten beschikbaar. Met name op het gebied van hygiëne en gezondheid: van weegschaal waarmee je persoonlijke sportdoelen kunt stellen tot een tandenborstel die je helpt bij een beter onderhoud van je gebit!

Advies voor een slimme slaapkamer

In een slaapkamer dien je heerlijk tot rust te komen en compleet te kunnen opladen voor de volgende dag. Er zijn diverse smart home producten die met name interessant zijn voor de slaapkamer. Zo kun je wakker worden met behulp van licht, kun je alles bedienen vanuit bed met slimme schakelaars én kun je de luchtkwaliteit in orde houden met luchtreinigers!

Advies voor slimme beveiliging

Een van de grootste voordelen van een smart home is een betere beveiliging. Er zijn slimme beveiligingscamera’s waarmee je overal ter wereld je huis in de gaten kunt houden. Ook zijn er diverse producten die tegenwoordig voorzien zijn van een camera, waarvan een slimme deurbel een goed voorbeeld is. We hebben diverse adviesgidsen geschreven voor producten voor een betere beveiliging van je smart home!

Advies voor een slimme tuin

Hoewel tuinieren een leuke bezigheid kan zijn en voor sommigen zelfs een hobby is, zijn er toch wat activiteiten die we liever uit handen zou geven. Op tijd het gras maaien, niet vergeten de planten de water te geven en het weer inschatten om de was buiten te kunnen hangen. Dit zijn allemaal zaken die je eenvoudig kunt tackelen met verschillende slimme producten! Wij geven je advies!

Advies voor de smart home basis

Wanneer jij wilt starten met het creëeren van een smart home, raden wij je aan om te zorgen voor een goede basis. Bedien alle smart home apparaten op een centrale plek met een smart home controller, zorg voor een stabiel netwerk met een WiFi mesh router én begin met het aanleggen van een slim verlichtingssysteem! Wij geven je advies voor een goede smart home basis.

Advies voor smart home accessoires

Op het gebied van smart home zijn er ook wat extra gave gadgets. Een robotstofzuiger bijvoorbeeld, die je het werk kunt laten doen als jij niet thuis bent. Ook reeds slimme apparaten zijn steeds vaker te integreren in jouw smart home. Denk bijvoorbeeld aan een smartwatch waarmee je slimme lampen aan en uit kunt zetten!

Smart home advies voor grote projecten?

Wij geven advies voor verschillende smart home oplossingen in de vorm van adviesgidsen. Echter kun je natuurlijk ook op zoek zijn naar advies voor grotere projecten. Denk aan een slimmer kantoorgebouw, het inrichten van een compleet smart home of voor een bedrijfshal. Ook hierbij helpen wij je graag! Je kunt ons altijd een berichtje sturen of een kijkje nemen bij het overzicht met alle domotica installateurs die wij aanraden!

The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!

Laatste berichten van Rob (toon alles)