Action voegt slimme deurbel en camera toe aan assortiment

action slimme deurbel camera lsc smart connect
Rechts, de nieuwe slimme deurbel van de Action. © Tigchelaar/Smarthomeweb

▲ De nieuwe slimme deurel en camera © Smarthomeweb

Action heeft haar smart home assortiment aangevuld met een aantal nieuwe producten. Zo is er nu ook een slimme deurbel en een slimme camera te vinden. Action verkoopt al geruime tijd diverse smart home producten onder de naam LSC Smart Connect.

Action heeft nieuwe producten toegevoegd aan haar smart home assortiment. Het gaat om een slimme deurbel en een slimme camera van het merk LSC Smart Connect. Eerder waren er al slimme stekkers, slimme lampen, diverse sensoren en een slimme afstandsbediening te vinden in de schappen van de winkelketen.

LSC Smart Connect deurbel en camera

Met de toevoeging van de twee nieuwe smart home producten kunnen Action-fans hun smart home op goedkope wijze uitbreiden. De producten draaien – net als de andere smart home producten van LSC Smart Connect – op het Tuya platform. De bediening van beide smart home apparaten gaat dan ook via de bijhorende LSC Smart Connect app.

Action slimme deurbel: LSC Smart Connect Doorbell

lsc smart connect video deurbel

De nieuwe slimme video-deurbel van de Action © Smarthomeweb.nl

De slimme deurbel van de Action wordt verkocht onder de naam LSC Smart Connect Action Smart Doorbell. Het lijkt in eerste instantie te gaan om een slimme deurbel die voldoet aan de standaardbehoeftes: een camera om live mee te kunnen kijken wie er aanbelt en de mogelijkheid om met deze persoon te kunnen communiceren. Deze videodeurbel communiceert via WiFi en Action belooft een bereik van 25 meter.

De deurbel wordt verkocht voor een prijs van € 37,95 en is alleen te koop bij de Action zelf. Benieuwd naar onze mening? Bekijk dan hier onze uitgebreide LSC Smart Connect video-deurbel review.

De belangrijkste kenmerken op een rij:

 • 1080p HD camera
 • Twee-wegcommunicatie
 • Bedrade aansluiting
 • Draait op Tuya platform

Action slimme camera: LSC Smart Connect IP Outdoor Camera

Naast een slimme deurbel komt de Action ook met een slimme camera: de LSC Smart Connect Outdoor IP Camera. Ja, het gaat dus om een slimme beveiligingscamera voor buiten met een IP Certificering van 65. Hij zou dus goed tegen slechte weersomstandigheden moeten kunnen. Net als bij de slimme deurbel ontdekken we een 1080p HD camera. Daarbij is de camera ook uitgevoerd in een zwarte kleur: dit is wat minder als je juist van plan bent om af te schrikken.

De slimme camera is een stukje goedkoper dan de slimme deurbel: voor een prijs van € 34,95 kun je hem nu kopen bij de Action. We zijn op dit moment bezig met een uitgebreide LSC Smart Connect IP Outdoor camera review.

De specificaties:

 • 1080p HD camera
 • IP certificering 65 (weerbestendig)
 • Live meekijken via de LSC Smart Connect app

Action smart home assortiment

Het smart home assortiment bij de Action wordt verkocht onder de naam LSC Smart Connect. Het blijkt hier echter te gaan om Tuya white-label smart home producten. Met andere woorden: het is alleen een merknaampje wat het verschil maakt en het is dus niet het assortiment van Action zelf. Sterker nog: eerder kwamen wij met het nieuws naar voren dat het HEMA Smart assortiment hetzelfde is als dat van de Action, alleen met een flink prijsverschil. De kans is dus groot dat er binnenkort ook een HEMA slimme deurbel te koop zal zijn.

6 comments
 1. Ik wil graag weten of de outdoor camera ook te benaderen is via andere app’s
  Ondersteunt de camera bijv onvif en kun je de beelden op een NAS opslaan?

 2. De deurbel met camera geeft fantastische scherpbeeld. Echt een aanwinst zeker in deze criminaliteit tijd. Zou hem zeker adviseren om bij iedere ouderen te plaatsen.
  Ook heb ik de buitenlamp met sensor werkt ook grandioos 👍👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts