Sonos One aanbieding

Bekijk Sonos one aanbiedingen voor korting

sonos one aanbieding
Home » Smart home aanbiedingen » Sonos One Aanbieding

Ben je op zoek naar een Sonos One aanbieding? Dan ben je op deze pagina van harte welkom. Zo nu en dan komen wij interessante aanbiedingen tegen om op zeer makkelijke wijze te besparen op een Sonos One speaker. Vind hier een mooie aanbieding en bespaar in sommige gevallen tot tientallen euro’s op je nieuwe speaker van Sonos!

mediamarkt smart home webshop

Gratis verzenden en retourneren bij Mediamarkt

Bij Mediamarkt ontdek je de Sonos One voor de schappelijke prijs van € 229,-. Echter kun je bij Mediamarkt genieten van een gratis verzending en gratis retouneren van de speaker als deze toch niet blijkt te bevallen. Je krijgt ook 30 dagen bedenktijd bij de aankoop van een Sonos One.

bol.com smart home webshop

Gratis verzending van de Sonos One bij Bol.com

Bij Bol.com ontdek je een Sonos One voor € 229,-. Je kunt nu gebruik maken van de gratis verzending optie bij je bestelling, waarbij Bol.com de speaker gratis thuisbezorgd.

coolblue smart home webshop

Super snelle gratis bezorging bij Sonos One via Coolblue.nl

Wil je heel snel kunnen genieten van de Sonos One? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Coolblue voor het kopen van deze speaker. Niet alleen geniet je hier van een gratis verzending, maar heb de Sonos One al de volgende dag in huis wanneer je besteld voor 23.59 uur!

Sonos One aanbieding Black Friday

Uit ervaring kunnen we zeggen dat je een op Black Friday zeker scherpe Sonos One aanbieding kunt scoren. Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en is sinds enkele jaren is het ook populair in Nederland. Ook Nederlandse webshops spelen hier gretig op in, wat voor ons als consument natuurlijk heel interessant is.

Black Friday start op de vrijdag na Thanksgiving, omdat in Amerika dan iedereen vrij is. Dit jaar valt Black Friday 29 november. Deze gehele dag worden er dan scherpe kortingen gegeven en vaak gelden deze aanbiedingen ook in het weekend. Voor de echte liefhebbers hebben we een teller lopen die aftelt tot het weer Black Firday is. Check op de Black Friday home deals pagina of er een Sonos One aanbieding Black Friday actief is.
Tip: Sonos One aanbieding 2 stuks

Een aanbieding die we vaak tegenkomen op het gebied van de Sonos One speaker, is de set van twee stuks. Hiermee kun je al snel enkele euro’s besparen door ze tegelijk in een set te kopen. Handig als je van plan bent om je speaker systeem wellicht in de toekomst uit te breiden.

Een voordeel van Sonos One is dat deze Airplay functie heeft. Met Airplay kun je makkelijk speakers koppelen in verschillende kamers. Het is daarom vaak interessant om meerdere speakers in je huis te hebben. Bij verschillende webshops krijg je daarom ook korting wanneer je twee Sonos speakers koopt. Bekijk hier boven of er momenteel ook een Sonos One aanbieding 2 stuks is.

Zo ontdek je een Sonos One aanbieding

Er zijn tal van manieren om een Sonos One net even wat goedkoper te kopen dan normaal. Zo ontdek je diverse aanbiedingen in de vorm van een gratis verzending of een speciale combinatie actie. Hierbij kun je denken aan een televisie waar je opeens een Sonos One speaker bij krijgt.

Je kunt het best op zoek gaan naar een Sonos One aanbieding via deze pagina. Je ontdekt een actueel overzicht met aanbiedingen en tips om te besparen. Daarbij krijgen we vaak tips van onze lezers voor nieuwe kortingen of aanbiedingen die we dan ook direct toevoegen aan het overzicht.

Zelf een Sonos One aanbieding opgemerkt?

Wij proberen dit aanbiedingenoverzicht altijd up to date te houden. Ben jij een interessant Sonos One aanbieding tegengekomen die momenteel nog niet in het overzicht is opgenomen? Laat het ons weten, zodat we deze direct kunnen toevoegen.