Nest thermostaat aanbieding

Bekijk Nest thermostaat aanbiedingen voor korting

nest thermostaat aanbieding
Home » Smart home aanbiedingen » Nest Thermostaat Aanbieding

Op deze pagina vind je handige informatie voor als je een Nest thermostaat wilt kopen. Bekijk altijd eerst of hieronder nog een Nest thermostaat aanbieding staat, deze aanbiedingen zijn actueel en kunnen veel voordeel opleveren. Ook vertellen we je graag meer over de soorten modellen Nest thermostaat en over de winkels waar de Nest thermostaat te koop is.

coolblue smart home webshop

Kies voor een Nest thermostaat combideal bij Coolblue!

Op de website van Coolblue worden Nest thermostaten aangeboden in combinaties met andere Nest producten. Door Nest producten tegelijk te kopen geniet je van een combideal korting die op kan lopen tot wel 12% op de gehele aankoop.

mediamarkt smart home webshop

Koop de Nest thermostaat bij Mediamarkt en geniet van € 10,- korting

Momenteel kun je een thermostaat kopen bij Mediamarkt met € 10.- korting. Schaf vandaag nog de Nest thermostaat aan dan heb je hem morgen al in huis.

bol.com smart home webshop

Kies voor een tweedehands Nest thermostaat bij Bol.com

Via de website van Bol.com worden ook tweedehands thermostaten aangeboden. Door te kiezen voor een tweedehands product ben je goedkoper uit dan een nieuw product. Vaak heeft een tweedehands product wel lichte gebruikssporen maar werkt het functioneel nog prima.

Welke modellen van de Nest thermostaat zijn er te koop?

Momenteel zijn er twee soorten thermostaten te koop van het merk Nest, namelijk de Nest thermostaat E en de 3e generatie Nest thermostaat. Wat dit voor modellen zijn en wat het verschil is tussen deze twee modellen leg ik je hieronder uit.

Nest Thermostaat E

nest e thermostaat aanbieding

De Nest Thermostaat E, waar de E staat voor eenvoud, is één van de modellen van de Nest die op dit moment te koop is. Dit model is overal te bedienen via de Nest app, wel dient de thermostaat te verbonden zijn met werkende Wifi. De thermostaat is zelflerend wat inhoudt dat deze zelf patronen herkent. Hij ziet bijvoorbeeld dat je elke dag om 6 uur thuis komt, doordat hij dit onthoudt en hier van leert zal hij de verwarming aanzetten wanneer je bijna thuis. Andersom werkt dit ook. Ga je bijvoorbeeld elke dag om 8 uur naar je werk dan zal de thermostaat automatisch de verwarming verlagen.

Nest 3e generatie thermostaat

nest thermostaat 3e generatie aanbiedingDit is het meest nieuwe model thermostaat van Nest. Dit model kan draadloos aangesloten worden in tegenstelling tot de Nest Thermostaat E. Ook is dit model zelflerend wat gunstig is voor je energierekening. Verder is dit model te verkrijgen in diverse kleuren: rvs, zwart, wit en koper (waar mijn voorkeur naar uit gaat). Momenteel is dit model het populairst, hierboven vind je vast wel een Nest thermostaat 3e generatie aanbieding.

Nest E of Nest 3e generatie?

Wat is de juiste keuze? Ik zal je mijn voorkeur vertellen en deze onderbouwen. Mijn voorkeur gaat uit naar de Nest 3e generatie, omdat deze ten eerste er veel mooier uit ziet en deze draadloos is. Hierboven gaf ik het al aan dat de 3e generatie te verkrijgen is in verschillende kleuren en dat deze te verkrijgen is met een koperkleur. Dit is echt een eyecatcher voor in huis, zelfs voor een thermostaat.

Naast mijn voorkeur voor uiterlijk zijn de functionaliteiten van de 3e generatie veel aantrekkelijker. De 3e generatie thermostaat is namelijk geschikt voor bijna alle cv ketels en is ook te koppelen aan bijna alle smarthome platformen, de Nest E is alleen geschikt voor Google Assistant. Daarnaast verschillen de prijzen maar met 20 euro.

Bekijk hieronder nog een filmpje voor meer informatie over de Nest thermostaat. In het filmpje zie je een review van Coolblue.nl.

Nest thermostaat waar te koop?

De Nest thermostaat is bij verschillende webshops te koop en wordt ook vaak aangeboden met installatieservice (+ € 60,- bij Coolblue.nl). Hieronder staan onze favoriete webshops waar de Nest te koop is met een vergelijkingstabel om direct te kijken waar de Nest het voordeligst is.

Nest thermostaat (3e generatie)Bol.comCoolblue.nl50five.nlMediamarkt.nl
Gratis verzendingJaJaJaJa
Gratis retournerenJaJaJaJa
Bedenktijd30 dagen30 dagen55 dagen30 dagen
Mogelijkheid voor installatieJaJaJaJa
Prijs indicatie€ 239,-€ 239,-€ 239,-€ 239,-

Extra tips voor het kopen van een Nest thermostaat

De Nest thermostaat is een zeer geschikte slimme thermostaat om te starten met een slim huis. Je bepaald bijvoorbeeld de temperatuur in je huis van afstand en de thermostaat ziet wanneer jij thuiskomt door middel van Geofencing. Het is zelfs mogelijk om de thermostaat van Nest te koppelen aan Hue lampen, kom je thuis dan gaan de lampen automatisch branden. Wil je de stap maken met een slim huis dan helpen we je graag op weg en hebben we voor je Nest thermostaat aanbiedingen gevonden. Naast bovenstaande aanbiedingen kun je ook besparen op de volgende dingen:

  • Kijk naar webshops die gratis verzending hebben
  • Schrijf je in voor nieuwsbrieven en ontvang korting
  • Houdt actieperiodes in de gaten (Black Friday smart home deals)
  • Let op combideals

Met name de combideals kunnen heel in interessante zijn. Vaak wil je toch meerdere producten van een bepaald merk kopen. Wanneer je deze tegelijk aanschaft wordt er vaak korting gegeven op het totaalpakket.

Mist er een interessante Nest thermostaat aanbieding?

Ben jij een Nest thermostaat aanbieding tegen gekomen en staat deze niet in het bovenstaande rijtje? Laat het ons dan weten via het contactformulier, we checken deze korting en voegen deze dan toe.