Homey aanbieding

Overzicht met Athom Homey aanbiedingen

homey aanbieding
Home » Smart home aanbiedingen » Homey Aanbieding

Homey is een smart home controller van Athom, een Nederlands bedrijf. Door de vele voordelen van Homey is het een hele goede keuze voor het opzetten van een smart home. Zo kunnen er meer dan 50.000 apparaten aan gekoppeld worden en kunnen producten met verschillende smart home protocollen verbonden worden. De nieuwe Homey 2019 versie is sinds kort te koop in menig webshop. Wij hebben daarvoor een Homey aanbieding overzicht gemaakt.

bol.com smart home webshop

Gratis verzending en Homey morgen al in huis

Als je niet kan wachten om Homey in huis te halen, kun je hem aanschaffen bij Bol.com. Je geniet niet alleen van een gratis verzending: je hebt hem morgen al in huis als je voor 23.59 uur bestelt.

Tips voor scoren van een Homey aanbieding

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien bij menig webshop, wordt Homey overal aangeboden voor de standaard prijs van € 299,-. Dit is bij alle smart home webshops hetzelfde. Echter zijn er wel wat interessante zaken om op te letten voor het toch scoren van een Homey aanbieding:

  • Let op gratis verzending:
  • Check algemene webshop korting:
  • Ga op zoek naar voordeelbundels:

Met name de voordeelbundels kunnen onwijs interessant zijn. Webshop Coolblue.nl heeft vaker van deze combi-deals, maar momenteel niet met de nieuwe versie van Homey. Wanneer hier een nieuwe voordeelbundel voor beschikbaar is, nemen we hem uiteraard op in het Homey aanbieding overzicht.

Waar kun je het een Homey het beste kopen?

Niet alle webshops met smart home artikelen verkopen Homey. Wel kun je bij de grotere winkels terecht en uiteraard bij Athom zelf! We zetten de verschillende webshops waar je hem kunt aanschaffen op een rij met bijhorende webshop voordelen.

Update: 8 februari 2019
WebshopVerkoopprijs van HomeyVoordeelbundelsGratis verzendingMorgen in huis
Coolblue€ 299,-SomsJaJa
Bol.com€ 299,-NeeJaJa
Mediamarkt.nl€ 299,-NeeJaJa
Robbshop.nl€ 299,-NeeJaJa
Athom.com€ 299,-NeeJaJa

Zoals je kunt zien is het niet enorm belangrijk om te letten op de webshop waar je Homey aanschaft. Let op: wij updaten dit overzicht zo nu en dan. Bekijk altijd de update datum van ons Homey prijzenoverzicht.