Google Home aanbieding

Ontdek de beste Google Home aanbieding

google home aanbieding
Home » Smart home aanbiedingen » Google Home Aanbieding

Google Home is misschien wel de allerbekendste smart speaker in Nederland. Met name sinds de Nederlandse ondersteuning eind 2018 is het een populair model. Om je te helpen bij het vinden van een interessante Google Home aanbieding, hebben we een overzicht gemaakt met de beste deals. Bekijk waar jij Google Home extra voordelig kunt kopen!

bol.com smart home webshop

Retourdeals van Google Home bij Bol.com!

Het kan interessant zijn om bij Bol.com een kijkje te nemen bij de Google Home pagina. Onder de noemer ‘retourdeals’ biedt Bol.com vaker Google Home speakers aan met hoge korting. Deze Google Home modellen zijn geretourneerd door eerdere kopers. Wees niet bang: Bol.com checkt de kwaliteit alvorens ze opnieuw aangeboden worden in de webshop.

coolblue smart home webshop

3 maanden YouTube Premium bij Coolblue bij Google Home aankoop

Wil jij je nieuwe Google Home gaan gebruiken voor het streamen van muziek via YouTube? Dan is er nu een interessante aanbieding bij Coolblue! Momenteel krijg je namelijk 3 maanden YouTube Premium gratis bij een Google Home! Let op: deze actie loopt tot 25 maart 2019.

coolblue smart home webshop

Tweedekans Google Home speakers met korting!

Maakt het jou niet heel veel uit dat de Google Home al eerder door iemand uitgepakt is, waarbij de kwaliteit nog steeds hetzelfde is? Dan zijn de Tweedekans Google Home modellen bij Coolblue super interessant. Je kunt hiermee tientallen euro’s besparen op je aankoop!

Waar kun je het best Google Home in de aanbieding kopen?

Google Home is te koop in verschillende webshops. Sterker nog: ook in de supermarkt vind je een Google Home. Albert Heijn biedt deze smart speaker gewoon aan tussen alle food-artikelen! Echter is het natuurlijk een stuk makkelijker om online op zoek te gaan naar een actuele Google Home aanbieding.

Antwoord op de vraag waar je de Google Home het beste kunt kopen, is afhankelijk van de actuele aanbiedingen. Wel hebben we een overzicht gemaakt van de gemiddelde prijzen die we op een rij hebben gezet, met daarbij de voordelen als gratis verzending van een webshop. Let op de update-datum!
Update: 8 februrari 2019
WebshopPrijs Google HomeGratis verzendingMorgen in huisTweede hands modellen
Coolblue€ 149,-JaJaJa
Bol.com€ 145,-JaJa (ook vandaag mogelijkheid)Ja
Mediamarkt€ 149,-JaJaNee
50Five€ 149,-JaJaNee

Extra bespaartips voor Google Home

Er zijn naast bovenstaande aanbiedingen nog meer mogelijkheden om te besparen op je Google Home aankoop. We zetten enkele mooie tips op een rij!

  • Schrijf je in voor nieuwsbrieven: koop jij vaker bij een specifieke smart home webshop? Dan kan het slim zijn om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vaak krijg je dan een korting bij je eerste aankoop (handig voor je Google Home) en blijf je daarbij op de hoogte van nieuwe aanbiedingen!
  • Koop Google Home in een starterspack: we zijn heel wat slimme verlichting aanbiedingen tegengekomen, waarbij je een Google Home krijgt bij enkele slimme Hue lampen. Zo pak je voordeel én haal je in een keer de hele smart home basis in huis!
  • Let op gratis verzending en retourneren: verzendkosten vinden wij niet meer van deze tijd. Let altijd op het feit of een Google Home gratis verstuurd wordt, anders ben je de behaalde korting alweer kwijt aan het verzenden.

Mist er een Google Home aanbieding in het overzicht?

Het kan goed zijn dat jij een Google Home deal of aanbieding hebt gespot, die niet in het overzicht staat. Help jij ons mee om dit overzicht up to date te houden? Stuur ons dan een berichtje, zodat wij de mooie aanbieding kunnen checken en toevoegen aan bovenstaand overzicht!