5x interessante boeken over smart home

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Je ziet wel is artikels voorbij komen over smart home maar weet er nog niet veel vanaf. De beste manier om erachter te komen wat het is en wat het kan betekenen is nog meer erover lezen. Hieronder geven we je een aantal voorbeelden van goede boeken over een smart home.

boeken over smart home

Boekenkast ter illustratie © Pixabay

Als liefhebber van smart home en ontwikkelingen op het gebied van home automation lees ik graag zoveel mogelijk over dit onderwerp. Ik volg veel internationale blogs, nieuwssites en lees zo nu en dan ook smart home literatuur. In deze blog zet ik vijf interessante smart home boeken (en eBooks) voor je op een rij, die het lezen de moeite waard zijn! Van handige stappenplannen tot interessante smart home hacks!
1. Smart Home Hacks – Gordon Meyer (eBook)

In dit boek van Gordon Meyer ontdek je heel veel tips en tricks om je eigen huis te veranderen in een smart home. Met name op het gebied van smart home systemen is het een interessant boek!

Taal: Engels
Pagina’s: 402

2. Apple’s Homekit Home Smart Home Automation System Handbook

Heb jij Apple Homekit als smart home systeem of ben je wellicht dit van plan te gebruiken? Dan kan dit boek van Mr. Gerard O’Driscoll je hierbij helpen: in het boek wordt uitgelegd hoe jij alles uit Apple Homekit haalt en hoe jij je huis hierop kunt inrichten.

Taal: Engels
Pagina’s: 52

smart home blair watchmen

3. Smart Home

Ben je nog niet helemaal thuis in de smart home wereld en wil je graag in grote lijnen kennis maken met dit principe? Dan is het boek Smart Home van Blair Watchmen een echte aanrader. Kom erachter wat de mogelijkheden zijn van smart home en hoe je hiermee flink kunt besparen.
Taal: Engels
Pagina’s: 74

essential guid to smart home boek

4. Essential Guide to Smart Home Automation Safety & Security

Ik heb nogmaals een boek van Mr. Gerard O’Discroll opgenomen in mijn top 5 smart home boeken. Dit boekje (44 pagina’s) is super interessant voor veiligheid en beveiliging in huis op het gebied van smart home.

Taal: Engels
Pagina’s: 44

smart home voor beginners kaft

5. Tip: Smart Home voor Beginners

Wij hebben zelf ook een boek geschreven. Een van de weinige Nederlandse smart home boeken op de markt: Smart Home voor Beginners! Deze complete beginner gids is gericht op het zetten van de eerste stappen richting een slimmere woning. Leuk: je krijgt hem gratis bij het inschrijven van onze nieuwsbrief.

Taal: Nederlands
Pagina’s: 68

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.