5x interessante boeken over smart home

Home » Smart home blog » 5x interessante boeken over smart home
boeken over smart home

Als liefhebber van smart home en ontwikkelingen op het gebied van home automation lees ik graag zoveel mogelijk over dit onderwerp. Ik volg veel internationale blogs, nieuwssites en lees zo nu en dan ook smart home literatuur. In deze blog zet ik vijf interessante smart home boeken (en eBooks) voor je op een rij, die het lezen de moeite waard zijn! Van handige stappenplannen tot interessante smart home hacks!

1. Smart Home Hacks – Gordon Meyer (eBook)

In dit boek van Gordon Meyer ontdek je heel veel tips en tricks om je eigen huis te veranderen in een smart home. Met name op het gebied van smart home systemen is het een interessant boek! Bekijk dit boek bij Bol.com.

Taal: Engels
Pagina’s: 402

2. Apple’s Homekit Home Smart Home Automation System Handbook

Heb jij Apple Homekit als smart home systeem of ben je wellicht dit van plan te gebruiken? Dan kan dit boek van Mr. Gerard O’Driscoll je hierbij helpen: in het boek wordt uitgelegd hoe jij alles uit Apple Homekit haalt en hoe jij je huis hierop kunt inrichten. Bekijk dit boek bij Bol.com.

Taal: Engels
Pagina’s: 52

smart home blair watchmen

3. Smart Home

Ben je nog niet helemaal thuis in de smart home wereld en wil je graag in grote lijnen kennis maken met dit principe? Dan is het boek Smart Home van Blair Watchmen een echte aanrader. Kom erachter wat de mogelijkheden zijn van smart home en hoe je hiermee flink kunt besparen. Check het boek bij Bol.com.

Taal: Engels
Pagina’s: 74

essential guid to smart home boek

4. Essential Guide to Smart Home Automation Safety & Security

Ik heb nogmaals een boek van Mr. Gerard O’Discroll opgenomen in mijn top 5 smart home boeken. Dit boekje (44 pagina’s) is super interessant voor veiligheid en beveiliging in huis op het gebied van smart home. Bekijk dit boek bij Bol.com.

Taal: Engels
Pagina’s: 44

my smart home for seniors boek

5. My Smart Home for Seniors

Dit laatste boek in mijn smart home boeken top 5 is speciaal voor senioren geschreven. In makkelijke en eenvoudige taal maak je kennis met het smart home principe en wordt je stap voor stap meegenomen met de mogelijkheden. Trouwens ook gewoon een aanrader voor degene die voor het eerst de basics van smart home willen ontdekken. Het boek is te koop bij Bol.com.

Taal: Engels
Pagina’s: 384

The following two tabs change content below.

Rob

Rob is mede-oprichter van Smarthomeweb.nl. Hij is van jongs af aan gek op slimme gadgets en alles wat te maken heeft met het slimmer maken van producten en toepassingen. In zijn vrije tijd leest hij graag over de laatste online ontwikkelingen, waarover hij schrijft op Smarthomeweb.nl en advies geeft aan lezers. Favoriete smart home merken? FIBARO en Homey!

Laatste berichten van Rob (toon alles)