5x interessante boeken over smart home

boeken over smart home

▲ Boekenkast ter illustratie © Pixabay

Als liefhebber van smart home en ontwikkelingen op het gebied van home automation lees ik graag zoveel mogelijk over dit onderwerp. Ik volg veel internationale blogs, nieuwssites en lees zo nu en dan ook smart home literatuur. In deze blog zet ik vijf interessante smart home boeken (en eBooks) voor je op een rij, die het lezen de moeite waard zijn! Van handige stappenplannen tot interessante smart home hacks!

1. Smart Home Hacks – Gordon Meyer (eBook)

In dit boek van Gordon Meyer ontdek je heel veel tips en tricks om je eigen huis te veranderen in een smart home. Met name op het gebied van smart home systemen is het een interessant boek!

Taal: Engels
Pagina’s: 402

Bekijk

2. Apple’s Homekit Home Smart Home Automation System Handbook

Heb jij Apple Homekit als smart home systeem of ben je wellicht dit van plan te gebruiken? Dan kan dit boek van Mr. Gerard O’Driscoll je hierbij helpen: in het boek wordt uitgelegd hoe jij alles uit Apple Homekit haalt en hoe jij je huis hierop kunt inrichten.

Taal: Engels
Pagina’s: 52

Bekijk

smart home blair watchmen

3. Smart Home

Ben je nog niet helemaal thuis in de smart home wereld en wil je graag in grote lijnen kennis maken met dit principe? Dan is het boek Smart Home van Blair Watchmen een echte aanrader. Kom erachter wat de mogelijkheden zijn van smart home en hoe je hiermee flink kunt besparen.

Taal: Engels
Pagina’s: 74

Bekijk

essential guid to smart home boek

4. Essential Guide to Smart Home Automation Safety & Security

Ik heb nogmaals een boek van Mr. Gerard O’Discroll opgenomen in mijn top 5 smart home boeken. Dit boekje (44 pagina’s) is super interessant voor veiligheid en beveiliging in huis op het gebied van smart home.

Taal: Engels
Pagina’s: 44

Bekijk

smart home voor beginners kaft

5. Tip: Smart Home voor Beginners

Wij hebben zelf ook een boek geschreven. Een van de weinige Nederlandse smart home boeken op de markt: Smart Home voor Beginners! Deze complete beginner gids is gericht op het zetten van de eerste stappen richting een slimmere woning. Leuk: je krijgt hem gratis bij het inschrijven van onze nieuwsbrief.

Taal: Nederlands
Pagina’s: 68

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts