YouTube Music Premium gratis bij Google Home

3 maanden youtube premium gratis bij google home

Altijd al een Google Home willen hebben? Bij Cooblue.nl is er momenteel een interessante actie. Bij het aanschaffen van een Google Home krijg je nu tijdelijk 3 maanden gratis YouTube Premium erbij! Lees snel meer over deze unieke smart home deal.

Wat is Google Home en wat kun je ermee?

Google Home is een persoonlijke assistent. In de vorm van een smart speaker kun je van alles vragen: denk hierbij aan het actuele weer, de openingstijden van de supermarkt bij jou in de buurt of een samenvatting van het laatste nieuws.

Daarbij is de Google Home speaker aan te sluiten op diverse apparaten. Zo schreven we een handleiding voor Google Home koppelen aan Samsung TV, waarna je je televisie kunt bedienen middels spraak!

Handig: nu met YouTube Premium

Ook kun je Google Home gebruiken om te navigeren binnen YouTube. Wanneer je de smart speaker bijvoorbeeld aan hebt gesloten op je televisie, kun je vragen om specifieke YouTube video’s of muzieklijsten af te spelen.

Met YouTube Premium geniet je nog meer van YouTube: je hebt geen last meer van reclames, die je vaak pas na 20 seconden weg kunt klikken.

google home

Google Home smart speaker

De smart speaker van Google Home, de grotere versie. Geef Google opdrachten en stel simpele vragen. Vraag bijvoorbeeld aan Google of de lichten aan kunnen of wat de weersvoorspelling van vandaag is.

Bekijk

Actie ook geldig voor Google Home Mini

Wil je niet gelijk een groot bedrag betalen voor een nieuwe Google Home? Dan kun je ook kiezen voor het kleine broertje van de smart speaker van Google: de Google Home Mini. De functionaliteiten zijn hetzelfde, alleen is de mini-variant minder geschikt om echt te laten functioneren als een geluidsspeaker.

 Black Friday 2022! 

Philips hue ambiance starterkit

Philips Hue Ambiance starterkit E27

Nog geen slimme lampen van Philips Hue, maar wil je dit wel? Dan kan deze Philips Hue starterkit een uitkomst voor je zijn. In dit pakket zit een bridge, schakelaar en twee E27 White Ambiance lampen. Ideaal om een start te maken met Philips Hue. Normaal betaal je voor deze set € 119,99, maar nu betaal je er € 64,99 voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
hue bedienen met siri

Hue bedienen met Siri

▲ Hue bedienen met Siri © Smarthomeweb Altijd al Siri willen gebruiken om je slimme apparaten zoals slimme verlichting…
Lees meer